بسم الله الرحمن الرحيم
سلام عليكم
برنامه درسي مقطع دكتري رشته مردم شناسي - كه در تيرماه سال 1392 در وزارت علوم تصويب شده و فعلا تنها دانشگاه تهران اين رشته را راه اندازي كرده - از لينك زير قابل دريافت است :
برنامه درسي مقطع دكتري رشته مردم شناسي
با توجه به مباحث مطرح شده در جلسه اول كلاس، مشخصات كلي (مقدمه، تعريف، اهداف و ضرورت و اهميت) در صفحات 3 و 4 فايل، قابل تأمل است.
از طرف ديگر، آن طور كه از دروس دوره مشخص است اين دوره صرفا جهت انتقال مباحث غربي، طراحي نشده و دغدغه اي جهت نقد، بومي سازي، روزآمد كردن، و كاربردي سازي آن هم بوده است. دروسي مثل «بررسي و نقد نظريه هاي مردم شناسي» ، «بررسي و نقد روش هاي مردم شناسي» و «مردم شناسي سياسي جوامع اسلامي».
از طرف ديگر، ساير عناوين درسي، وجه كاربردي اين رشته را نيز بهتر به تصوير مي كشد كه در اين رشته به چه مسائلي مي انديشند.
مرور هدف، سرفصل دروس و منابع برخي از عناوين درسي هم چون «بررسي و نقد نظريه هاي مردم شناسي» و «بررسي و نقد روش هاي مردم شناسي» هم خالي از لطف نيست. (صفحات 10 تا 16 فايل)
برنامه درسي كارشناسي ارشد رشته مديريت راهبردي فرهنگ - كه در اسفندماه سال 1390 به تصويب رسيده - از لينك زير قابل دريافت است :
برنامه آموزشي دوره كارشناسي ارشد رشته مديريت راهبردي فرهنگ
مرور مشخصات كلي دوره در صفحات ابتدايي آن علاوه بر اين كه هدف برنامه ريزان اين دوره و به نوعي خروجي مطلوب دوره را به تصوير مي كشد جايگاه درس «انسان شناسي اسلامي و مباني معرفت ديني» را هم در ميان ساير دروس تا حدي مشخص مي سازد و يا حداقل من باب طرح سوال، مرور آن شايد مناسب باشد.
برنامه دوره دكتري همين رشته هم از لينك زير قابل دريافت است هر چند تاكنون راه اندازي نشده است.
برنامه دوره دكتري مديريت راهبردي فرهنگي
ياحق